Ocenenia
Ocenenia
Great Taste 2019
Kolekcia bonbónov CHESTNUT získala ocenenie dvoch hviezd na prestížnej Great Taste 2019. Čokoládovo-smotanová ganache s gaštanovým pyré s troškou kubánskeho rumu pôsobí sviatočne. Telo celého bonbónu tvorí dobre pripravené gaštanové pyré, ktorého chuť prekrývajú jemné tóny kubánskeho rumu. Ganache je poliata tenkou škrupinou mliečnej 39% čokolády.
Great Taste 2019
Špeciálna kávová kolekcia bonbónov ESPRESSO získala ocenenie dvoch hviezd na prestížnej Great Taste 2019. Kávová ganache pripravená zo zmesí jemne praženej kávy z afrického kontinentu má výraznú chuť talianskeho espresa. Ganache je vsadená do tenkej škrupiny z horkej 72% čokolády, čo podtrhuje jej intenzívnu chuť.
Great Taste 2018
Špeciálna čajová kolekcia bonbónov GARDEN PARADISE získala ocenenie jednej hviezdy na prestížnej Great Taste 2018. Táto čokoládová ganache je výnimočná svojou sviežou chuťou, ktorej podtóny boli vytvorené zmesou zelených a bielych čajov, jasmínu a sušeného ovocia. Poleva je zo 72 % horkej čokolády z kakaových bôbov pôvodom z Venezuely. Jej mierne ovocná chuť po čiernom ovocí ladí a dotvára komplexnú a vyváženú chuť ganache.
World Chocolate Masters East Europe 2011
Druhé miesto na súťaži jednotlivcov World Chocolate Master East Europe konanej vo Varšave bolo pre nás veľkým prekvapením. Polročná príprava na súťaž sa vyplatila. V priebehu ôsmich hodín bolo treba vyrobiť čokoládovú sochu, 120 ks praliniek a dve torty. Na čokoládovej soche vysokej minimálne 110 cm malo byť použitých čo najviac techník spracovania čokolády bez použitia akýchkoľvek podporných materiálov. Tá moja mala 120 cm a vážila 13 kg, a na jej postavenie som potreboval 4 hodiny.